Για την ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ συναντήθηκαν Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΑΡΑΣ με τον Υπουργό ΤΑΣΟ ΚΟΥΡΑΚΗ
Δευτέρα, 06 Ιούλ. 2015, 20:29

Την Παρασκευή 26.06.2015 έγινε συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Τάσου Κουράκη και του Βουλευτή Γιώργου Δημαρά με την συνεργάτιδά του Έλενα Μπότση στο γραφείο του Υπουργού στο Μαρούσι. Έγινε εκτενής συζήτηση σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και τέθηκαν στον Υπουργό αιτήματα που αφορούν κυρίως στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και στην Οικολογική Παιδεία γενικότερα, ενόψει του νέου Νομοσχεδίου για την Παιδεία που βρίσκεται σε διαβούλευση. Συγκεκριμένα:

e-max.it: your social media marketing partner
 
ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ “ΟΧΙ” ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΥΡΩΠΗ
Παρασκευή, 03 Ιούλ. 2015, 13:14

Στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, οι Έλληνες κι Ελληνίδες πολίτες καλούμαστε  από την κυβέρνηση να εγκρίνουμε ή να απορρίψουμε τις προτάσεις των δανειστών. Οι Οικολόγοι Πράσινοι παραμένουμε ακλόνητα στο πλευρό του ΟΧΙ. Λέμε ΟΧΙ σε προτάσεις μη βιώσιμες που δεν σέβονται την ψήφο των Ελλήνων στις τελευταίες εκλογές, οξύνουν τη λιτότητα και την ύφεση και δεν  σέβονται τις ευρωπαϊκές αρχές.

e-max.it: your social media marketing partner
 
Οι Οικολόγοι Πράσινοι μπροστά στο επερχόμενο Δημοψήφισμα - Ψηφίζουμε ΟΧΙ στην πρόταση. Επιμένουμε στις αξίες της Ευρώπης
Δευτέρα, 29 Ιούν. 2015, 12:42

Η κρισιμότητα της κατάστασης της χώρας απαιτεί προσήλωση στους στρατηγικούς μας στόχους της βιωσιμότητας της οικονομίας, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Η  απόφαση της κυβέρνησης και του Κοινοβουλίου για προκήρυξη δημοψηφίσματος είναι προς αυτή την κατεύθυνση μια που συνδέει και πάλι την πολιτική με τη δημοκρατία και την συμμετοχή του πολίτη. Παράλληλα θέτει επί τάπητος το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του χρέους ώστε να είναι βιώσιμο και της ανασυγκρότησης της χώρας μετά τη λαίλαπα των μνημονίων.

e-max.it: your social media marketing partner
 
ΟΧΙ στα τελεσίγραφα του κατεστημένου - ΝΑΙ στην Ευρώπη της Αλληλεγγύης
Δευτέρα, 06 Ιούλ. 2015, 11:56

Οι Οικολόγοι Πράσινοι χαιρετίζουν το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας, την ομαλή διεξαγωγή του δημοψηφίσματος και τη σημαντική συμμετοχή των Ελλήνων πολιτών. Παρά τις πρωτοφανείς για ευρωπαϊκή χωρα συνθήκες, με κλειστές τράπεζες, εκβιαστικές ανακοινώσεις, απειλητικά και αναληθή δημοσιεύματα και μια καταιγιστική τηλεοπτική προπαγάνδα, ο λαός απέδειξε με σθένος ότι επιθυμεί ένα διαφορετικό μέλλον.

e-max.it: your social media marketing partner
 
Εκστρατεία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για την στήριξη της Ελλάδας κάνουν οι Ευρωπαίοι Πράσινοι
Τρίτη, 30 Ιούν. 2015, 17:32

Ζητούν τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων και μια δίκαιη λύση

Το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα με ανακοινώσεις του στις 28.6.2015 και στις 21.6.2015 αναφέρει:

«Σεβόμαστε το δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών να έχουν το δικό τους λόγο για το πού θέλουν να πάνε, και αναγνωρίζουμε ότι το ελληνικό κόμμα-μέλος μας (οι Οικολόγοι Πράσινοι) έχει ταχθεί υπέρ του δημοψηφίσματος.»

e-max.it: your social media marketing partner
 
Υπέρ του δημοψηφίσματος οι Οικολόγοι Πράσινοι και ο Βουλευτής τους Γιώργος Δημαράς
Σάββατο, 27 Ιούν. 2015, 17:41

Υπέρ της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος τάσσονται οι Οικολόγοι Πράσινοι. Την απόφαση αυτή πήρε το Πανελλαδικό Συμβούλιο των Οικολόγων Πράσινων σε συνεδρίαση που είναι σε εξέλιξη. Στη συζήτηση συμμετείχε και ο Οικολόγος πράσινος Βουλευτής εκλεγμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ  Γιώργος Δημαράς, ο οποίος εξουσιοδοτήθηκε να πράξει ανάλογα στη Συνεδρίαση στη Βουλή.

Γιατί είμαστε υπέρ του δημοψηφίσματος

e-max.it: your social media marketing partner
 


  • Δελτία Τύπου
  • Δράσεις
  • Θεματικές Ομάδες
  • Πολιτικές Κινήσεις
  • Βουλή των Ελλήνων
  • Άρθρα

Φωτογραφικό υλικό

Βίντεο