Το σήμερα είναι μια άλλη μέρα. Η αλλαγή για να είναι ριζική πρέπει να είναι βιώσιμη
Τετάρτη, 01 Απρ. 2015, 16:30

Συνέντευξη Τύπου του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος στην Αθήνα

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στα γραφεία των Οικολόγων Πράσινων η Συνέντευξη Τύπου της συν-Προέδρου του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, κ. Μόνικα Φρασόνι, της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων και του οικολόγου πράσινου βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθήνας, Γιώργου Δημαρά.

 
Επίσημη αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος στην Αθήνα και συνάντηση με την εκτελεστική γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων
Τρίτη, 31 Μάρ. 2015, 14:07

Έφτασε χθες Δευτέρα στην Αθήνα για επαφές η επίσημη αποστολή του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, που αποτελείται από την Συν-Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, Μόνικα Φρασσόνι, την Γενική Γραμματέα, Μαρ Γκαρσία, την Γκεντολίν Ντελμπός του Γαλλικού Πράσινου Κόμματος και την Βούλα Τσέτση, Γραμματέα της Ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας των Πρασίνων. Το ίδιο απόγευμα είχαν συνάντηση με τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων

 
Στήριξη της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας ΤΩΡΑ! Συνάντηση με την αναπλ. Υπουργό Εργασίας κ. Ρ. Αντωνοπούλου
Δευτέρα, 30 Μάρ. 2015, 17:27

Σφαιρική προσέγγιση και άμεση στήριξη της κοινωνικής οικονομίας και συνεργασία μεταξύ όλων των υπουργείων ζήτησαν οι Οικολόγοι Πράσινοι από την αρμόδια αναπλ. Υπουργό Εργασίας κ. Ρ. Αντωνοπούλου. Η κοινωνική οικονομία -τονίζουν- δεν μπορεί να είναι ούτε τρόπος ανακούφισης ανέργων, ούτε εργαλείο διασπάθισης κονδυλίων αλλά βασικός πυλώνας της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.

 
Οι Οικολόγοι πράσινοι για τις δηλώσεις του Υπ. Εθνικής Αμύνης περί "συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου"
Τετάρτη, 01 Απρ. 2015, 09:15

Οι Οικολόγοι Πράσινοι εκφράζουν την  έντονη ανησυχία τους σχετικά με τις  δηλώσεις του Υπ. Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένου στις ΗΠΑ για συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο, ορίζοντας μάλιστα και το ποσοστό των εσόδων των 2 κρατών σε «70-30».

Οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι ξεκάθαρα απέναντι στα σχέδια εξορύξεων πετρελαίου στο Αιγαίο. Η εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στην Ελλάδα δεν πρόκειται να συμβάλλει στο άμεσο και φλέγον ελληνικό ζήτημα, τα ελλείμματα του προϋπολογισμού, το δημόσιο χρέος και το έλλειμμα στο εμπορικό ισοζύγιο, κάτι που συχνά παραλείπεται από τις σχετικές συζητήσεις.

 
Πρωτοβουλίες Γιώργου Δημαρά για καλύτερη λειτουργία της Βουλής
Δευτέρα, 30 Μάρ. 2015, 17:39

Ο οικολόγος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Δημαράς, κατέθεσε δύο επιστολές προς την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου για ζητήματα ορθής λειτουργίας του χώρου και των υπηρεσιών της Βουλής.

Οι επιστολές αφορούν καθημερινά ζητήματα λειτουργίας με πολιτική σημασία τα οποία τα θεωρούμε αυτονόητα και που όμως απουσιάζουν από το κτίριο της Βουλής.

 
Επίσημη αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος στην Αθήνα | Συναντήσεις με μέλη της Κυβέρνησης την Τρίτη 31/3
Σάββατο, 28 Μάρ. 2015, 13:02

Την Δευτέρα 30 Μαρτίου αναμένεται στην Αθήνα για επαφές με μέλη της κυβέρνησης, επίσημη αποστολή του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, αποτελούμενη από την Συν-Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, Μόνικα Φρασσόνι, την Γενική Γραμματέα, Μαρ Γκαρσία, την Γκεντολίν Ντελμπός του Γαλλικού Πράσινου Κόμματος και την Βούλα Τσέτση, Γραμματέα της Ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας των Πρασίνων. Το ίδιο απόγευμα θα έχουν συνάντηση με την Εκτελεστική Γραμματεία και μέλη των Οικολόγων Πράσινων στα γραφεία του κόμματος.

 


  • Δελτία Τύπου
  • Δράσεις
  • Θεματικές Ομάδες
  • Πολιτικές Κινήσεις
  • Ευρωκοινοβούλιο
  • Άρθρα

Φωτογραφικό υλικό

Βίντεο