Συνάντηση της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, με τους Οικολόγους Πράσινους
Τετάρτη, 29 Οκτ. 2014, 18:50

Συνάντηση με αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων, στην έδρα του κόμματος, είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της Περιφερειάρχη Αττικής, μετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη και ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Παναγιώτης Αθανασιάδης ενώ από την πλευρά των Οικολόγων Πράσινων συμμετείχαν ο συντονιστής της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων Γιάννης Τσιρώνης, η εκπρόσωπος Τύπου Μαρία Πετεινάκη, τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας Δήμητρα Λυμπεροπούλου και Κώστας Καλογράνης, ο Γιώργος Δημητρίου, συντονιστής της Γραμματείας Περιφερειακής Οργάνωσης Αττικής και ο Κώστας Διάκος, μέλος της θεματικής ομάδας τοπικής αυτοδιοίκησης.

 
Το Ελεγκτικό Συνέδριο να προστατεύσει τα συμφέροντα του Δημοσίου στο Ελληνικό
Τετάρτη, 08 Οκτ. 2014, 16:04

Μείζονος σημασίας παραμένει για τους Οικολόγους Πράσινους η ακύρωση πώλησης του Ελληνικού στη Lamda Development και η αποτροπή τσιμεντοποίησης της περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Οικολόγοι Πράσινοι συμμετέχουμε στην  συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό, την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, στις 10:00, έξω από το Ελεγκτικό Συνέδριο, (Τσόχα και Βουρνάζου 4),  για να απορριφθεί η ένταση της Lamda Development, ενάντια στην απόφαση του Ζ΄ κλιμακίου, που ακυρώνει τη σύμβαση πώλησης του Ελληνικού.

 
ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ οι πολίτες του κόσμου απαιτούν μέτρα για το κλίμα
Παρασκευή, 19 Σεπ. 2014, 07:38

Οι Οικολόγοι Πράσινοι συμμετέχουμε στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ των πολιτών του κόσμου για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, με αφορμή τη Συνδιάσκεψη Κορυφής στη Νέα Υόρκη. Την Δράση στην Αθήνα, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, στις 4μμ στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, οργανώνει πρωτοβουλία πολιτών.

Το πρόβλημα το γνωρίζουμε καλά: οι εκπομπές CO2 και άλλων αερίων του θερμοκηπίου θα αλλάξουν δραματικά το πώς και το πού θα ζουν οι άνθρωποι τις ερχόμενες δεκαετίες.

 
Οι κυνηγοί δικάζουν τους Οικολόγους! Δίκη την Τετάρτη στην Κοζάνη γιατί έκαναν κριτική στη Θηροφυλακή
Δευτέρα, 20 Οκτ. 2014, 15:37

Την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 εκδικάζεται στο Πρωτοδικείο Κοζάνης η μήνυση εναντίον δύο στελεχών των Οικολόγων Πράσινων, της Βασιλικής Νάκου και του Λάζαρου Τσικριτζή, που το 2012 συνυπέγραψαν ανακοίνωση του κόμματος για περιστατικό λαθροθηρίας στην προστατευόμενη περιοχή των Πρεσπών.

Η μήνυση έχει κατατεθεί από τον Πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας-Θράκης (ΚΟΜΑΘ) κ. Ι. Πολυχρόνη και δύο ομοσπονδιακούς θηροφύλακες της ΚΟΜΑΘ από την περιοχή της Φλώρινας.

 
Συνάντηση ΔΗΜ.ΑΡ. - Οικολόγων Πράσινων
Παρασκευή, 19 Σεπ. 2014, 13:36

Αντιπροσωπείες των κομμάτων της Δημοκρατικής Αριστεράς και των Οικολόγων Πράσινων συναντήθηκαν σήμερα και συζήτησαν τη δρομολόγηση διαδικασιών προγραμματικής σύγκλισης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, από πλευράς της ΔΗΜ.ΑΡ. ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και ο Γραμματέας της Κ.Ε., Θ. Θεοχαρόπουλος και από πλευράς των Οικολόγων Πράσινων ο συντονιστής της Εκτελεστικής Γραμματείας Γ. Τσιρώνης και ο εκπρόσωπος Τύπου Μιχάλης Τρεμόπουλος.

 
40 χρόνια από το πραξικόπημα στην Κύπρο και τον Αττίλα 2 | Πρώτο βήμα για την επαναπροσέγγιση μια Πράσινη Αμμόχωστος
Πέμπτη, 14 Αύγ. 2014, 22:52

Την πρόταση για μια Πράσινη Αμμόχωστο, επαναφέρουν οι Οικολόγοι Πράσινοι με τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Μιχάλη Τρεμόπουλου, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από τη τουρκική εισβολή στην Κύπρο και τον «Αττίλα 2», ανήμερα της γιορτής της Παναγίας το δεκαπενταύγουστο του 1974.

Η χούντα της δήθεν «εθνοσωτηρίου επαναστάσεως» της 21ης Απριλίου 1967 είχε ήδη παραδώσει την εξουσία στους προδικτατορικούς πολιτικούς, μετά την κατάρρευσή της λόγω της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

 


  • Δελτία Τύπου
  • Δράσεις
  • Θεματικές Ομάδες
  • Πολιτικές Κινήσεις
  • Ευρωκοινοβούλιο
  • Άρθρα

Φωτογραφικό υλικό

Βίντεο