ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ (Αθήνα, 29-30 Αυγούστου 2015)
Σάββατο, 29 Αύγ. 2015, 09:29

Το Έκτακτο Εκλογικό Συνέδριο του κόμματος θα πραγματοποιηθεί αύριο και μεθαύριο, 28 και 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Ο χώρος του Συνεδρίου θα είναι το Θέατρο Δίπυλο, Καλογήρου Σαμουήλ 2, στο Θησείο.

1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ταμειακά ενήμερα μέλη που συμμετείχαν στο τελευταίο τακτικό συνέδριο του Νοεμβρίου 2014. Ταμειακή ενημερότητα είναι εκείνη του β εξαμήνου 2015. Ωστόσο θα δοθούν και διαφορετικού χρώματος κάρτες σε όσα μέλη του κόμματος δεν παρέστησαν στο τελευταίο τακτικό συνέδριο με την παρακάτω έκκληση που ψηφίστηκε από το Πανελλαδικό Συμβούλιο:

e-max.it: your social media marketing partner
 
Η αναπτυξιακή πολιτική είναι θέμα πολιτικών επιλογών και όχι δικαστικών αποφάσεων
Πέμπτη, 20 Αύγ. 2015, 19:28

Οι Οικολόγοι Πράσινοι νοιώθουμε δικαιωμένοι μετά την απόφαση του Υπουργού Πάνου Σκουρλέτη  που αφορά την ανάκληση των εγκρίσεων των τεχνικών μελετών του έργου στις Σκουριές, μετά από παράβαση των σχετικών όρων από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός, κάτι που μεταφράζεται σε προσωρινή διακοπή των εργασιών.

Οι αγώνες  των πολιτών της Χαλκιδικής  και των Οικολόγων Πράσινων ενάντια στην περιβαλλοντική καταστροφή της Χαλκιδικής και την διαφορετική ανάπτυξη της περιοχής δικαιώνονται.

e-max.it: your social media marketing partner
 
Άμεση ανάγκη για συνολική Ευρωπαϊκή λύση στο θέμα των προσφύγων
Πέμπτη, 13 Αύγ. 2015, 22:24

Με φόντο την απειλή μιας νέας ανθρωπιστικής κρίσης στην Κω και στα νησιά του ανατολικού αιγαίου λόγω της μεγάλης εισροής προσφύγων, οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούν την κυβέρνηση να εντείνει τις προσπάθειες αντιμετώπισης του προβλήματος και να μην επιτρέψει την διολίσθηση του σε ένα νέο ανθρωπιστικό αδιέξοδο.

Είναι πάγια θέση των Οικολόγων Πρασίνων πως όσο η Ευρώπη και η χώρα μας επενδύουν μόνο στην αποτρεπτική πολιτική και στοχεύουν αποκλειστικά στην αναχαίτιση των προσφυγικών ροών,

e-max.it: your social media marketing partner
 
Οι Οικολόγοι Πράσινοι αποφασίζουν για τη στάση τους στις επερχόμενες εκλογές
Παρασκευή, 21 Αύγ. 2015, 14:01

Έκτακτη συνεδρίαση Πανελλαδικού Συμβουλίου και διοργάνωση Εκλογικού Συνεδρίου

Ενόψει εκλογών και για τη δρομολόγηση των απαραίτητων κινήσεων του κόμματος των Οικολόγων πράσινων  και τη διοργάνωση Εκλογικού Συνεδρίου (πιθανότατα την ερχόμενη Κυριακή), η Εκτελεστική Γραμματεία των ΟΠ συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε έκτακτη συνεδρίαση του Πανελλαδικού Συμβουλίου την Κυριακή 23-8 στις 4 το απόγευμα.

e-max.it: your social media marketing partner
 
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος σε ρόλο ταπεινού υπηρέτη των κυνηγών
Παρασκευή, 14 Αύγ. 2015, 17:38

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές τον Ιανουάριο 2015 δημιούργησε προσδοκίες για μια νέα αντιμετώπιση των οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων της χώρας. Συγκεκριμένα, η ανάληψη καθηκόντων από τον αν. υπουργό Περιβάλλοντος Γ. Τσιρώνη προερχόμενο από το οικολογικό κίνημα έδωσε ελπίδες για μια εφ' όλης της ύλης επανεξέταση της κυνηγετικής δραστηριότητας στη χώρα μας.

e-max.it: your social media marketing partner
 
Δύσκολα και επώδυνα μέτρα της νέας συμφωνίας
Πέμπτη, 13 Αύγ. 2015, 21:48

Ο Εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Φίλιππος Γκανούλης δήλωσε σχετικά με την συμφωνία και την επερχόμενη ψήφιση της στο κοινοβούλιο:

Η συμφωνία που ολοκληρώθηκε και κατατίθεται σήμερα στο  κοινοβούλιο είναι ασφαλώς δύσκολη και επώδυνη καθώς περιλαμβάνει για άλλη μία φορά μέτρα λιτότητας και υπέρμετρης φορολόγησης. Παρόλο που κάποια μέτρα όπως για παράδειγμα ο τερματισμός των κινήτρων πρόωρων συνταξιοδοτήσεων είναι στην σωστή κατεύθυνση, το συνολικό μίγμα της προτεινόμενης οικονομικής πολιτικής έχει υφεσιακό πρόσημο.

e-max.it: your social media marketing partner
 


  • Δελτία Τύπου
  • Δράσεις
  • Θεματικές Ομάδες
  • Πολιτικές Κινήσεις
  • Βουλή των Ελλήνων
  • Άρθρα

Φωτογραφικό υλικό

Βίντεο