ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ TTIP – CETA – TISA | Σύνταγμα, Σάββατο 10 Οκτωβρίου
Τετάρτη, 07 Οκτ. 2015, 16:45

Οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούμε σε ενεργή συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί κατά την εβδομάδα δράσης (10-17 Οκτωβρίου) ενάντια στις εμπορικές συμφωνίες που διαπραγματεύεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (TTIP - CETA -TISA) σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο (Κρήτης).

Υποστηρίζουμε την παγκόσμια εκστρατεία που έχει εκδώσει ένα Παγκόσμιο Κάλεσμα με θέμα «Εμπόριο υπέρ των ανθρώπων, όχι των εταιρειών! - Σταματήστε τις ληστρικές εμπορικές συμφωνίες TTIP, CETA, TiSA και TPP!» που έχουν προσυπογράψει πενήντα (50) οργανισμοί, φορείς και Πρωτοβουλίες πολιτών της χώρας μας με το οποίο καλούν σε δράσεις σε όλη την Ελλάδα.

e-max.it: your social media marketing partner
 
Η «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ
Πέμπτη, 24 Σεπ. 2015, 15:04

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα με ασυνήθιστες βροχοπτώσεις τα οποία προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές στο νησί της Σκοπέλου και είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθούν εκτεταμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση και στο δίκτυο της σταθερής τηλεφωνίας, να πλημμυρίσουν σπίτια και καταστήματα, να διακοπεί η κυκλοφορία σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου και να παρασυρθούν, αντικείμενα, αυτοκίνητα και άλλα μηχανήματα τα οποία κατέληξαν στη θάλασσα και τα απώλεσαν οι ιδιοκτήτες τους, πρέπει να μας προβληματίσουν

e-max.it: your social media marketing partner
 
Η θεματική ομάδα για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Οικολόγων Πράσινων για την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου
Τετάρτη, 23 Σεπ. 2015, 15:38

Απορία και θλίψη προκαλεί η υπουργοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου,  ο οποίος έχει εκφράσει κατά το παρελθόν αντισημιτικές, ρατσιστικές και ομοφοβικές απόψεις, έχει καταφερθεί με υβριστικούς χαρακτηρισμούς δημόσια πολλάκις ενάντια στον ίδιο τον πρωθυπουργό , έχει εγκαλέσει τη ΧΑ για "πλημμελή" άσκηση των καθηκόντων της σε ό,τι αφορά στις παρεμβάσεις της στο δημόσιο βίο.

e-max.it: your social media marketing partner
 
Οι προτάσεις της πολιτικής Οικολογίας στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων του Πρωθυπουργού
Τετάρτη, 07 Οκτ. 2015, 11:23

Με βάση τις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού και στα πλαίσια της προγραμματικής συμφωνίας στις τελευταίες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, οι Οικολόγοι Πράσινοι καταθέτουν τις δικές τους προτάσεις στην κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης σε ότι αφορά:

  • Τις στρατηγικές προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης
  • Τα ανοιχτά μέτωπα της συμφωνίας με τους πιστωτές
  • Τη μάχη για τη διαφθορά και τη διαπλοκή, αλλά και
  • Το «παράλληλο πρόγραμμα» - Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο

e-max.it: your social media marketing partner
 
Η πολιτική οικολογία εκ νέου μπροστά σε κυβερνητικές ευθύνες - Ο Γιάννης Τσιρώνης αναλαμβάνει Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος
Πέμπτη, 24 Σεπ. 2015, 12:52

Οι Οικολόγοι Πράσινοι χαιρετίζουν την εκ νέου ανάληψη των καθηκόντων του Γιάννη Τσιρώνη, ως αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος στη νέα κυβέρνηση. Η κίνηση αυτή καταδεικνύει την εμπιστοσύνη της νέας κυβέρνησης στις θέσεις και προτάσεις των Οικολόγων Πράσινων και της πολιτικής οικολογίας, αλλά επίσης χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ οικολογίας και αριστεράς, σε μια Ευρώπη που δοκιμάζεται.

e-max.it: your social media marketing partner
 
Δύο Οικολόγοι Βουλευτές στο νέο Κοινοβούλιο
Δευτέρα, 21 Σεπ. 2015, 17:39

Γιώργος Δημαράς και Γιάννης Τσιρώνης τα μέλη των Οικολόγων Πράσινων που εκλέχτηκαν

Οι Οικολόγοι Πράσινοι χαιρετίζουν την εκλογή του Γιώργου Δημαρά και του Γιάννη Τσιρώνη που εκλέχθηκαν στην Β' Αθήνας στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, βάσει της προγραμματικής στήριξης των Οικολόγων Πράσινων. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι Οικολόγοι υποψήφιοι κατέλαβαν 2 κοινοβουλευτικές έδρες, ενδυναμώνοντας έτσι την εκπροσώπηση της πολιτικής οικολογίας σε μια περίοδο που την έχει ανάγκη η χώρα.

e-max.it: your social media marketing partner
 


  • Δελτία Τύπου
  • Δράσεις
  • Θεματικές Ομάδες
  • Πολιτικές Κινήσεις
  • Βουλή των Ελλήνων
  • Άρθρα

Φωτογραφικό υλικό

Βίντεο