Η επένδυση εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής πρέπει να σταματήσει τώρα
Τρίτη, 28 Ιούλ. 2015, 13:57

Ανάκληση της ΑΕΠΟ, απαγόρευση κυανίου και αναθεώρηση του Μεταλλευτικού Κώδικα, ζητούν οι Οικολόγοι Πράσινοι

Με αφορμή την ανάληψη της ηγεσίας του ΥΠΑΠΕΝ από τον κ. Πανο Σκουρλέτη και την συνάντηση που θα επιδιώξουν το συντομότερο μαζί του, οι Οικολόγοι Πράσινοι επανέρχονται.-για μια ακόμη φορά- σχετικά με το θέμα των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων στη ΒΑ Χαλκιδική. Οι εργασίες ανέγερσης του εργοστασίου εμπλουτισμού αλλά και η κατασκευή του φράγματος αποβλήτων, οι οποίες συνεχίζονται παρά τις ληφθείσες στο προηγούμενο διάστημα προσωρινές αναστολές αδειών, πρέπει να σταματήσουν άμεσα!

e-max.it: your social media marketing partner
 
Επίσκεψη Πράσινων Βουλευτών και Ευρωβουλευτών 15-17 Ιουλίου 2015
Δευτέρα, 27 Ιούλ. 2015, 14:05

Συνέντευξη Τύπου με Ε.Γ. των Ο.Π. στην αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου και Ημερίδα στον χώρο της Αθηναΐδας

Για τέταρτη συνεχή φορά φέτος επισκέφτηκαν την Αθήνα κατά το διήμερο 15-17 Ιουλίου της κρίσιμης ψηφοφορίας των προαπαιτούμενων στη Βουλή Πράσινοι Ευρωβουλευτές ως ένδειξη αλληλεγγύης απέναντι στην κυβέρνηση, αλλά και στον ελληνικό λαό.

e-max.it: your social media marketing partner
 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ
Τετάρτη, 22 Ιούλ. 2015, 14:55

Με αφορμή την επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα, για επαφές με την κυβέρνηση, Ευρωβουλευτών μελών της ομάδας των Πράσινων - Greens/EFA Group, διοργανώθηκε εκδήλωση με κύριο θέμα την Ελληνική κρίση, την Παρασκευή το βράδυ στον Πολυχώρο Αθηναΐδα.

Την συζήτηση συντόνισε η Βούλα Τσέτση, γενική γραμματέας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο και ο Κώστας Καλογράνης, μέλος της ΕΓ των Οικολόγων Πράσινων.

e-max.it: your social media marketing partner
 
Εκδημοκρατισμός της ΕΛ.ΑΣ και προστασία των δικαιωμάτων
Δευτέρα, 27 Ιούλ. 2015, 14:09

Εκδημοκρατισμό της ΕΛ.ΑΣ και προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ζητούν οι Οικολόγοι Πράσινοι, εφιστώντας στην κυβέρνηση την προσοχή στην τεράστια ευθύνη της για την  υπόθεση της προάσπισης της Δημοκρατίας, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία τους για διάφορα νοσηρά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα, η Θεματική Ομάδα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα αναρωτιέται:

e-max.it: your social media marketing partner
 
Ερωτηση του Γιώργου Δημαρά για συμπεριφορά αστυνομικών κατά τη διάρκεια διαδήλωσης
Παρασκευή, 24 Ιούλ. 2015, 13:55

Ερώτηση κατάθεσε χθές (22.7.2015) προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ο οικολόγος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Δημαράς, σχετικά με καταγεγραμμένα περιστατικά αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης που πραγματοποίησαν στο Σύνταγμα, στις 15.7.2015, κόμματα και φορείς μεταξύ των οποίων η ΑΔΕΔΥ, η Νεολαία Σύριζα, η Ανταρσύα κ.α. Η ερώτηση συνυπογράφεται από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου.

e-max.it: your social media marketing partner
 
Στο Πέραμα η γερμανίδα πράσινη ευρωβουλευτής, Τerry Reintke
Τρίτη, 21 Ιούλ. 2015, 22:13

Τον Δήμο Περάματος Αττικής, επισκέφτηκε την Παρασκευή 17 Ιουλίου η γερμανίδα πράσινη ευρωβουλευτήςΤerry Reintke. Η επίσκεψη διοργανώθηκε στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης στην Ελλάδα ομάδας Ευρωβουλευτών μελών των Πράσινων - Greens/EFA Group με στόχο επαφές με την κυβέρνηση αναφορικά με την ελληνική κρίση.

e-max.it: your social media marketing partner
 


  • Δελτία Τύπου
  • Δράσεις
  • Θεματικές Ομάδες
  • Πολιτικές Κινήσεις
  • Βουλή των Ελλήνων
  • Άρθρα

Φωτογραφικό υλικό

Βίντεο